Oliver Ure & Smykker er en fysisk såvel som online forretning.

Stiftet tilbage i 2007

Køb dine ure & smykker online – eller besøg os i forretningen

I år 2007 stiftede vi Oliver Ure & Smykker i Spinderiet, Valby. Vi var overbeviste om, at der manglede en smykkeforretning, som kunne levere den service, vi i dag tilbyder. Vores relativt mange år på bagen understøtter blot, at Oliver Ure & Smykker er kommet for at blive. Vi blev inspireret af idéen om at samle en række forskellige servicer i én forretning. Derfor samarbejder vi i dag med nogle af Danmarks bedste guldsmede, urmagere og gravører. Dette betyder, at vi også kan servicere inden for hele smykke-spektret. Vi kan med andre ord stort set klare hver en opgave, alt fra simple batteriskift, graveringer og et par huller i ørene til at producere smykker, som vores kunder selv har designet.

Med årene forstod vi, at der var behov for en online webshop, hvilket sidenhen førte til fødslen af oliver-ure-smykker.dk. I dag kan vi tilbyde de selvsamme kvalitetstestede ure & smykker online. Vi forsøger hele tiden at optimere vores hjemmeside, således at du får den bedste brugeroplevelse.

Teknologien er desværre ikke nået til det punkt, hvor batterierne skifter sig selv, og derfor er der stadig mange fordele ved at besøge vores fysiske forretning i Spinderiet. Vi ønsker at afklare ethvert tvivlsspørgsmål omhandlende de produkter, vi forhandler, samt den service, vi tilbyder. En anden fordel er også, at du kan få et smil med på vejen af vores søde medarbejdere.

Vi stiller krav til vores leverandører, således at de produkter, vi tilbyder, altid vil være kvalitetstestet og altid vil leve op til danske standarder.

Med vores mangeårige erfaring håber vi på, at også du vil vælge Oliver Ure & Smykker, næste gang du trænger til at forkæle dig selv eller nogen, du holder af.

Velkommen hos Oliver Ure & Smykker!