HANDELSBETINGELSER OG PERSONDATAPOLITIK
Sikker betaling
På oliver-ure-smykker.dk kan du betale med Dankort, VISA, MasterCard og Mobilepay. Betalingen bliver først trukket på din konto, når vi sender varen herfra. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med oliver-ure-smykker.dk indgås aftaler på dansk.
Levering
Er den ønskede vare på lager, er leveringstiden 2-6 hverdage. Er varen ikke på lager, sender vi den så snart, den er på lager igen. Er en vare udsolgt, kan vi ikke garantere, at den kommer på lager igen, og varen fjernes fra webshoppen hurtigst muligt. Vi sender din ordre, så snart alle varerne på ordren er klar til at blive afsendt. Vi tilbyder ikke dellevering. Din pakke sendes med pakkepost via GLS eller Post Nord. Det betyder, at du modtager en sms eller e-mail, når din pakke er klar til afhentning i den valgte pakkeshop. Vi leverer desværre ikke til Grønland eller Færøerne.
Kundeservice
Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os på oliverkemenc@yahoo.dk eller tlf: +45 42 22 83 03 80 mandag-fredag mellem 10:00-19:00, lørdag og søndag mellem 10:00-16:00.
Fortrydelsesret og returnering af varer
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på oliver-ure-smykker.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage, efter den dag du har modtaget din vare. Ønsker du at udnytte din fortrydelsesret skal du udfylde returseddel og sende til os sammen med varen. Kunden betaler transportomkostningerne ved returnering. Varerne kan dog gratis returneres eller byttes hos Oliver Ure & Smykker, Valby Torvgade 25, 2500 Valby.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi penge senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen tilbage. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til det kreditkort, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Reklamationsret
Når du handler på oliver-ure-smykker.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i pris – det afhænger af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden culpøs adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Er reklamationen berettiget, skal du ikke betale for at sende varen ind til os. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger (hvis de kan anses for rimelige). Når du sender varen ind til os, skal du oplyse hvad problemet er – gerne med så mange detaljer som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Persondatapolitik
For, at du kan indgå aftale med Oliver Ure og Smykker Online (for at kunne handle på oliver-ure-smykker.dk), har Oliver Ure og Smykker Online brug for følgende oplysninger om kunden: – Navn – Adresse – Postnummer & By – Telefonnummer – E-mail adresse Oliver Ure og Smykker Online foretager registreringen af disse personoplysninger med det formål at kunne levere varen til kunden. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, oliver-ure-smykker.dk, sikrer Oliver Ure og Smykker Online, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at kunden er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for Oliver Ure og Smykker Online, som også er den dataansvarlige, har adgang til de oplysninger, der registreres om kunden. Oliver Ure og Smykker Online opbevarer ikke kundeoplysninger i krypteret form. Oliver Ure og Smykker Online transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Oliver Ure og Smykker Online videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer og gemmer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret kunde hos Oliver Ure og Smykker Online har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om kunden hos os. Disse rettigheder har kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Oliver Ure og Smykker Online via e-mail oliverkemenc@yahoo.dk
Børn og unge under 18 år
Kunden skal være fyldt 18 år for at handle på oliver-ure-smykker.dk– er kunden under 18 år, skal kunden have samtykke fra forældre eller værge.
Cookies
På oliver-ure-smykker.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for kunden. Kunden kan til enhver tid slette cookies fra kundens computer, hvordan afhænger af kundens browser, og er ikke Oliver Ure og Smykker Online ansvar eller opgave.
Logstatistik og analyseværktøjer
Oliver Ure og Smykker Online bruger en logstatistik på oliver-ure-smykker.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende oliver-ure-smykker.dk har, hvor de kommer fra og hvor på webshoppen det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere oliver-ure-smykker.dk, og der opsamles ikke personfølsomme oplysninger i dette analyse flow. Analyseoplysninger indsamlet på oliver-ure-smykker.dk videregives- og sælges ikke videre til tredjepart.
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt på oliver-ure-smykker.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Kunden kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
Persondata politik for Oliver Ure og Smykker Online generelt
Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Oliver Ure og Smykker Online indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside. Oliver Ure og Smykker Online er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til os kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor.
Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af webshoppen, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer med det formål at optimere brugeroplevelsen og webshoppens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre webshoppen samt vise dig relevante tilbud. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f. Når du køber et produkt, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere samt for at kunne kontakte dig i forbindelse med din bestilling. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab, samt foretage målrettet markedsføring. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f. Når du opretter en brugerprofil, bliver du bedt om at oplyse fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Retsgrundlaget for behandlingen er EU-Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f. Du kan ved tilmeldingen blive bedt om at give særskilt samtykke til elektronisk markedsføring. Når du kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger du selv angiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., samt indholdet af din henvendelse. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere den bedst mulige kundeservice. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.
Modtagere af Personoplysninger
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen. I forbindelse med køb af serviceydelser på oliver-ure-smykker.dk kan kontakt- og produktoplysninger videregives til relevante leverandører (dataansvarlige) af den pågældende service til opfyldelse af kontrakt.
Eksterne samarbejdspartnere
Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi kan anvende eksterne samarbejdspartnere til blandt andet tekniske forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring. Vores samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og skal underlagt fortrolighed om disse.
Dine rettigheder
For at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
Indsigtsretten
Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til oliverkemenc@yahoo.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
Retten til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil eller din tilmelding til vores kundeklub, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.
Retten til sletning
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.
Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.
Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Du kan tilbagekalde dit sammentykke ved at kontakte os på oliverkememc@yahoo.dk.
Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.
Sletning af persondata
Oplysninger indsamlet om din brug af hjemmesiden anonymiseres, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i 2 år. Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden vil som udgangspunkt blive anonymiseret 2 år efter ordren er afsluttet eller annulleret, medmindre du har en aktiv bruger. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil vil vi automatisk slette såfremt du ikke har gjort brug af hjemmesiden eller haft et aktivt medlemskab i 2 år. Oplysninger indsamlet i forbindelse med, at du har kommunikeret med os, vil som udgangspunkt blive anonymiseret 2 år efter, at du har rettet henvendelse til os. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.
Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har lov til at tilgå disse.
Kontaktoplysninger
Oliver Ure og Smykker Online er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte: oliverkemenc@yahoo.dk.